DIT IS UITSLOPERS

UITSLOPERS is een onderdeel van de Van Caam Groep en met name het onderdeel Van Caam Milieutechniek B.V.. Reeds 17 jaar zijn wij een bekende naam op het gebied van Asbestverwijdering en Sloopwerkzaamheden. Graag willen wij u met het uitlichten van ‘UITSLOPERS” een milieubewust kijkje laten nemen in onze duurzame keuken.

UITSLOPERS richt zich speciaal op het PRIMAIRE hergebruik van materialen, hetgeen impliceert dat wij de uitkomende materialen direct willen inzetten in hun huidige functie in een ander object. Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben wij een team van ervaren timmermannen en demontage specialisten klaar staan om deze circulaire ontmanteling op een zo hoog mogelijk niveau te realiseren. Beschadiging van primair herbruikbare  materialen doet afbreuk aan de kwaliteit hiervan en maakt ze tot een secundair te gebruiken materiaal. Omdat materialen niet opnieuw geproduceerd hoeven te worden leveren wij een significante bijdrage aan de CO2 reductie wat een gebruikt materiaal extra waardevol maakt.

Door onze doorlopende sloopprojecten garanderen wij een constante aanvoer van circulaire bouwmaterialen. UITSLOPERS, Van Caam Milieutechniek B.V. en Van Caam Asbestverwijdering & Sloopwerken B.V. zullen er alles aan doen om uw en onze uitkomende materialen om te zetten in bouwstoffen voor een 2e leven in de toekomst.