Van Caam Sponsor RKSV Halsteren

Van Caam Asbestverwijdering en sloopwerken uit Oud-Gastel is al 121⁄2 jaar een betrouwbare en uiterst gespecialiseerde partner op het gebied van het vakkundig en veilig verwijderen van asbest, onder andere tijdens sloop- of renovatiewerkzaamheden. Het saneren van asbest (van een keukenzeiltje bij de buurvrouw, tot het ontmantelen van complete ovens in containment) vergt zorgvuldigheid en nauwlettendheid. “Uw en onze gezondheid is daarbij in het geding, dus werken wij altijd volgens de regels van de wet”,  legt Roy Habets uit, sinds kort bedrijfsleider bij Van Caam. Hij vult daarmee de directie aan bestaande uit Jan Sonneveld en Jeroen Kouters.

In voetbaltermen gesproken vormen zij de technische staf, bestaande uit trainers en coaches. “Het enige verschil is dat wij meer aanvoerders (lees ‘uitvoerders’) op de werkvloer (lees ‘op het veld’) hebben in een ploeg gepassioneerde spelers, ons personeel.”

Inzet en doorzettingsvermogen zijn sterk bepalend voor het resultaat van het bedrijf dat de heren runnen. Tot in detail uitgewerkte plannen liggen aan de basis van ieder project. Tactische strijdplannen worden dagelijks bijgesteld om zo tot het gewenste resultaat te komen.

Kwaliteit
Roy Habets heeft in de korte tijd dat hij actief is binnen Van Caam al een goed beeld opgedaan van het bedrijf en omschrijft het als volgt. “Als gespecialiseerd bedrijf op het gebied van asbestverwijdering, sloop-, grond- en renovatiewerk moeten wij ons onderscheiden door onze kwaliteit. Ons personeel krijgt te maken met grof werk dat zij zeer gestructureerd uit moeten voeren. Zeker als het om asbest gaat worden je verrichtingen nauwlettend gevolgd en wij zijn er dan ook vaak trots op dat we voor particulieren, bouwbedrijven, projectontwikkelaars en instellingen problemen met asbest op weten te lossen. Door onze inzet bij renovatie of totaalsloop kan er snel een aanvang gemaakt worden met de bouw.
Wij worden dan geprezen om de professionele inzet van personeel en machinerie bij het verwijderen van asbest, bij het slopen, demonteren, strippen, sorteren en afvoeren van afval. En dat alles als gecertificeerd bedrijf, dat veilig en milieukundig kan slopen”, aldus Roy.

Podium
Van Caam Asbest en Sloopwerken heeft gekozen voor RKSV Halsteren als podium en plek om te netwerken. Roy Habets zelf juicht dit toe. Hij voetbalt zelf bij DSE in Etten Leur en weet wat een goede amateurclub als RKSV Halsteren op kan leveren. “Aan de ene kant prijs ik de professionele opzet van de club, hou ik van de sport en ben blij met de netwerkmogelijkheden die deze club biedt voor deze regio.” Jeroen Kouters was ooit leraar lichamelijke opvoeding en speelde bij VES’35. Hij heeft Frans Vermeulen nog als trainer mee mogen maken bij VES’35. De heren weten als geen ander wat er in deze tak van sport omgaat en hebben elkaar gevonden binnen Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken.

Bekijk hier het artikel en hier de hele gids van RKSV Halsteren.