• SLOOPWERKEN

    Van Caam is al vele jaren actief op het gebied van slopen. Het gaat hierbij om zowel renovatie sloop als totaal sloop projecten. Het betreft het slopen van woningen, kerkgebouwen, watertorens, tuinbouwkassen, bedrijfspanden, stallen en fabriekscomplexen.

Sloopwerken

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is een aantal jaren actief op het gebied van sloopwerken. Het gaat om zowel renovatiesloop als totaalsloopprojecten. Het betreft het slopen van o.a. woningen, kerkgebouwen, watertorens, tuinbouwkassen, bedrijfspanden, stallen en fabriekscomplexen. Tot onze relatie´s behoren o.a. particulieren, gemeentes/overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemersbedrijven, project-ontwikkelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Voor het uitvoeren van totaalsloopwerkzaamheden beschikken wij over deskundig personeel en een modern machinepark. De stallen die Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. sloopt/demonteerd worden eerst gestript en de uitkomende materialen worden op de slooplocatie gesorteerd en in de wettelijke vereiste afvalstromen afgevoerd.

Met trots kunnen we zeggen dat we gecertificeerd zijn door de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen.

Het puin kan ter plaatse met de mobiele puinbreker worden gebroken of middels eigen vervoer naar een vaste puinbreker worden afgevoerd. Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. beschikt, voor het selectief slopen, over uitrustingsstukken voor hydraulische kranen, te weten puinrieken, zeefbakken, sorteergrijpers, sloophamers, betoncrushers en ijzer- en betonscharen.