• ASBESTVERWIJDERING

Asbest verwijderen: veilig door Van Caam

Asbestverwijdering is gespecialiseerd werk en vereist te allen tijde een zorgvuldige aanpak. Van Caam is al jarenlang een gecertificeerd expert in veilige en kostenefficiënte asbestverwijdering, variërend van golfplaten daken op loodsen tot complete kelders met het gebruik van zuigwagens. Dit geldt zowel voor particulieren als voor bedrijven

Kennis, kunde en vaardigheden zijn van cruciaal belang bij het veilig verwijderen van asbest. Van Caam Asbestverwijdering beschikt over een uitgebreid team van gekwalificeerde experts in asbestverwijdering.

Waarom asbest laten verwijderen door van Caam?

De voordelen van asbestverwijderen door van Caam:

✔️ Meer dan 30 jaar ervaring met asbestverwijdering

✔️ Team van meer dan 40 vakkundige specialisten

✔️ Wij beschikken over alle benodigde certificeringen

✔️ Wij werken veilig en kostenefficiënt

✔️ Wij zorgen voor asbest verwijdering én afvoer

✔️ Op werkdagen krijgt u binnen 24 uur een reactie

Wilt u een vrijblijvend advies en voorstel voor uw asbestverwijdering?
Vul dan het contactformulier in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Asbest verwijderen

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Asbest verwijdering en afvoer vereist deskundigheid

Asbest verwijderen en afvoeren vereist een zorgvuldige werkmethode. Een kleine fout kan immers grote gevolgen hebben. Als gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers is uw asbestverwijdering bij Van Caam in goede handen.

Van Caam Asbestverwijdering bestaat uit een team van meer dan 40 vakkundige asbest verwijdering specialisten, waaronder meer dan 10 eigen DTA’ers (Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering) en meer dan 30 ervaren asbestsaneerders. Er zijn bij ons elke dag meer dan 10 ploegen tegelijk op pad voor projecten gerelateerd aan deskundig en veilig asbest laten verwijderen.

Naast asbestverwijderen zorgen wij ook voor het verpakken en afvoeren van de asbesthoudende materialen. Te allen tijde in overeenstemming met de wettelijke voorschriften. De werkzaamheden voor asbest verwijderen kunnen worden uitgevoerd inclusief de totale projectcoördinatie.

Van Caam werkt landelijk, maar is ook regionaal actief. Kijk ook op asbest verwijderen Brabant, asbest verwijderen Zeeland en asbest verwijderen Zuid-Holland.

Asbestverwijderen via MiniContainment

Bij van Caam Asbestverwijdering zijn wij altijd op zoek naar innovatieve manieren om de kwaliteit van ons werk te verbeteren. Vandaar dat wij gebruik maken van MiniContainment om kleinschalig asbest te verwijderen. HIermee werken onze asbestverwijdering specialisten veiliger, sneller en ontstaat er minder overlast. De ‘witte pakken’ en adembescherming zijn bij asbest laten verwijderen via MiniContainment overbodig. Daarbij is de benodigde werkruimte een stuk kleiner waardoor de bewoners gewoon thuis kunnen blijven.

Bij een MiniContainment voor asbest verwijdering wordt een klein doorzichtig frame over het te verwijderen object geplaatst. Een MiniContainment bevat standaard aansluitingen voor onder andere stofzuigers en onderdrukregistratie. Door de harde wanden van het MiniContainment kan met gemak een onderdruk gecreëerd worden van 100 tot 250 Pa. Door een optimale flow (soms wel 120 keer per uur) wordt de lucht vaak ververst en worden eventueel vrijgekomen asbestvezels tijdens asbestverwijderen snel opgevangen door de HEPA filter van de stofzuiger. Deze onderdruk wordt bereikt met een stofzuiger. Aparte onderdrukmachines zijn overbodig.

Via handschoenopeningen kunnen medewerkers hun werk uitvoeren zonder dat ze blootgesteld worden aan vrijkomende asbestvezels tijdens de asbest verwijdering. Mens en bron worden gescheiden. Gelaatsmaskers of beschermende kleding zijn niet meer nodig. Ook een decontaminatie-unit en watermanagementsysteem zijn overbodig.