• RENOVATIE

Renovatie

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is al enkele jaren actief in de renovatiesector, zowel op het gebied van sloop als op het gebied van het renoveren van utiliteitsgebouwen. In het bijzonder hebben we de afgelopen jaren aanzienlijk geïnvesteerd in nieuwe bobcats, minikranen, rupskruiwagens, krachtige vloerstrippers en diverse diamantgereedschappen voor renovatiesloopwerken.
Dankzij de jarenlange specialisatie van een aantal van onze medewerkers in renovatie en sloop kunnen wij u verzekeren van een betrouwbare en competente partner. Onze klantenkring omvat particulieren, gemeenten/overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemers, projectontwikkelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Voor de uitvoering van renovatiesloopwerk beschikt Van Caam over gekwalificeerd personeel en een modern machinepark. We hebben eigen vrachtwagens en containers van verschillende afmetingen, waardoor we flexibel kunnen werken en de juiste afvalverwerking kunnen garanderen. Van Caam heeft alle benodigde uitrusting voor renovatie, waarmee we samen met u als opdrachtgever uw verouderde gebouwen een solide basis kunnen geven voor de komende 50 jaar.

Sinds oktober 2021 maakt Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. deel uit van Sinkegroep uit Kruiningen. Deze overname was een strategische keuze voor Sinkegroep, vanwege de locatie en de toekomstvisie en koers van ons bedrijf. Dankzij de toegewijde inzet van ons personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie verworven in heel West-Brabant. Onze specialisaties omvatten asbestverwijdering, renovatiesloopwerk en de uitvoering van kleine tot middelgrote totaalsloopprojecten.

Als gerenommeerd bedrijf zijn wij in het bezit van alle vereiste certificaten, waaronder het Procescertificaat Asbestverwijdering en VCA**. Het afgelopen jaar hebben we aanzienlijk geïnvesteerd in nieuw materieel, en onze magazijnen zijn gemoderniseerd om te kunnen werken met de nieuwste technologieën.

Graag maken wij een afspraak met u!

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.