• RENOVATIE

Renovatie

Van Caam Renoveren is reeds enkele jaren actief op het gebied van renoveren. Het gaat hierbij om zowel renoveren en slopen als ook renoveren van utiliteitsbouw. Op het gebied van renovatiesloopwerken hebben wij de laatste jaren veel geïnvesteerd in nieuwe bobcats, mini kraantjes, rupskruiwagens, zware vloerstrippers en allerlei diamantgereedschap. Doordat een aantal van onze personeelsleden reeds vele jaren gespecialiseerd zijn in renoveren en slopen, kunnen wij u garanderen een goede en betrouwbare partner te zijn. Tot onze relaties behoren particulieren, gemeentes/overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Voor het uitvoeren van uw renovatieslopen beschikt Van Caam over deskundig personeel en een modern machinepark. Wij beschikken over eigen vrachtwagens en containerbakken van diverse afmetingen en kunnen flexibel werken en de juiste afvalstromen garanderen. Van Caam beschikt voor renoveren over alle benodigde equipment om samen met u als opdrachtgever uw verouderde opstal weer een gezonde basis te geven voor de komende 50 jaar.

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is een bedrijf dat in december 2003 is voortgekomen uit de “overname” van Van Caam B.V. uit Kruisland. Door de toekomstvisie en koers van de twee nieuwe directeur-eigenaren, Jan Sonneveld en Jeroen Kouters, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Mede dankzij de tomeloze inzet van gemotiveerd personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie ingenomen in heel West-Brabant. Als speerpunten hebben wij asbestverwijdering,  renovatiesloopwerken en kleine tot middelgrote totaal sloopwerken.

Wij beschikken als gerenommeerd bedrijf over de benodigde certificaten zoals SC 530 en VCA*. In het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in nieuw materieel en onze magazijnen zijn dermate vernieuwd dat wij onze werkzaamheden uitvoeren met de nieuwste technieken.

Graag maken wij een afspraak met u!

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.