• SLOOPWERKEN

Sloopwerken

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. heeft zich al geruime tijd toegelegd op sloopwerkzaamheden, met expertise in zowel renovatiesloop als totaalsloopprojecten. Onze projecten omvatten onder andere het slopen van diverse gebouwen, waaronder woningen, kerkgebouwen, watertorens, tuinbouwkassen, bedrijfspanden, stallen en fabriekscomplexen. Wij onderhouden relaties met een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder particulieren, gemeenten en overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Bij de uitvoering van totaalsloopprojecten kunnen wij bogen op ervaren vakpersoneel en een modern machinepark. In het geval van stallen die worden gesloopt of gedemonteerd door Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V., wordt eerst een grondige strippingsprocedure toegepast. Vervolgens worden de vrijgekomen materialen ter plaatse zorgvuldig gesorteerd en conform de geldende wettelijke voorschriften afgevoerd, zodat deze afvalstromen tot nieuwe grondstoffen kunnen worden verwerkt. Vrijgekomen materialen welke zonder bewerking opnieuw kunnen worden ingezet, worden door ons verkocht als tweede hands bouwmaterialen in een eigen winkel: https://uitslopers.nl

Met trots kunnen wij vermelden dat wij zijn gecertificeerd door de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen, wat onze inzet voor veilig en milieubewust slopen onderstreept.

Het gebroken puin kan op locatie worden verwerkt met behulp van onze mobiele puinbreker, of het kan worden afgevoerd naar een vaste puinbreker met behulp van ons eigen transport. Voor selectieve sloopwerkzaamheden beschikken wij over een uitgebreide reeks hydraulische uitrustingsstukken voor kranen, waaronder puinrieken, zeefbakken, sorteergrijpers, sloophamers, betoncrushers en ijzer- en betonscharen.

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.