• SLOOPWERKEN

Sloopwerken

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is een aantal jaren actief op het gebied van sloopwerken. Het gaat om zowel renovatiesloop als totaalsloopprojecten. Het betreft het slopen van o.a. woningen, kerkgebouwen, watertorens, tuinbouwkassen, bedrijfspanden, stallen en fabriekscomplexen. Tot onze relaties behoren o.a. particulieren, gemeentes/overheidsinstanties, bedrijven, bouwkundige aannemersbedrijven, projectontwikkelaars en verzekeringsmaatschappijen.

Voor het uitvoeren van totaalsloopwerkzaamheden beschikken wij over deskundig personeel en een modern machinepark. De stallen die Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. sloopt of demonteert worden eerst gestript en de uitkomende materialen worden op de slooplocatie gesorteerd en in de wettelijke vereiste afvalstromen afgevoerd.

Met trots kunnen we zeggen dat we gecertificeerd zijn door de Stichting Veilig en Milieukundig Slopen.

Het puin kan ter plaatse met de mobiele puinbreker worden gebroken of middels eigen vervoer naar een vaste puinbreker worden afgevoerd. Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. beschikt, voor het selectief slopen, over uitrustingsstukken voor hydraulische kranen, te weten puinrieken, zeefbakken, sorteergrijpers, sloophamers, betoncrushers en ijzer- en betonscharen.

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.