Grondwerk

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken is een aantal jaren actief op het gebied van renovatie-en totaalsloopwerken. In dit kader komen we regelmatig met de grondwerkzaamheden in aanraking. Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is niet gespecialiseerd in het aanleggen van grote infrastructuren etc. Wat wij wel regelmatig doen is het uitgraven van de funderingen voor woonhuizen en/of aanbouwen. Tevens voeren wij de overtollige grond af en leveren wij spuitzand voor in de put.

Voor het trommelen en/of zeven van vervuilde/puinhoudende grond bent u bij Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. op het juiste adres. Tevens zijn wij uitermate goed ingesteld om eventueel asbesthoudende grond te zeven inclusief de benodigde milieukundige begeleiding hiervan.

Ook het verzorgen van het grondwerk om nieuwe riolering in bedrijfspanden te leggen, dus inpandige diamantzaag/sloop en graafwerkzaamheden, behoren tot de dagelijkse werkzaamheden van Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V..

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.