Grondwerk

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken is al vele jaren actief op het gebied van renovatie- en totaalsloopwerken. In dit verband komen we regelmatig in aanraking met grondwerkzaamheden. Na de overname door Sinkegroep heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. nu ook de capaciteit om grootschalige infrastructurele projecten uit te voeren, zoals het uitgraven van funderingen voor woonhuizen en/of aanbouwen, en het gereedmaken van complete terreinen voor bouwdoeleinden. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor het afvoeren van overtollige grond en leveren we spuitzand voor gebruik in putten.

Voor het trommelen en/of zeven van vervuilde of puinhoudende grond bent u bij Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. aan het juiste adres. Bovendien zijn wij zeer bedreven in het zeven van asbesthoudende grond, inclusief de benodigde milieukundige begeleiding.

Daarnaast behoren de dagelijkse werkzaamheden van Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. tot het verzorgen van grondwerk voor het aanleggen van nieuwe riolering in bedrijfspanden, wat inhoudt dat wij gespecialiseerd zijn in inpandige diamantzaag- en sloopwerkzaamheden en graafwerkzaamheden.

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.