Bouwsupport

Van Caam Bouwen en Strippen heeft nog een belangrijke peiler; het leveren van personeel om te bouwen en strippen. Ook wel bouwsupport genoemd. Hieronder wordt verstaan het leveren van personeel op uw bouwplaats voor de uitvoering van bouwen en strippen waar uw eigen mensen geen tijd voor hebben.

Dit kan onder andere bestaan uit het opruimen en netjes houden van uw bouwplaats, het uitvoeren van lichte sloop- en demontage werkzaamheden, het afdekken van vloeren, het bijzetten van stenen met de verreiker en dergelijke. Uiteraard zijn de medewerkers van Van Caam in het bezit van de benodigde keuringen en VCA-certificaat om veilig te bouwen en strippen.

Tevens is het een verlichting van de druk op uw uitvoerder als het bouwen en strippen gestroomlijnd gebeurt. Het personeel weet dat bijvoorbeeld de afvalstromen gescheiden dienen te worden etc.

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is een bedrijf dat in december 2003 is voortgekomen uit de “overname” van Van Caam B.V. uit Kruisland. Door de toekomstvisie en koers van de twee nieuwe directeur-eigenaren, Jan Sonneveld en Jeroen Kouters, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Mede dankzij de tomeloze inzet van gemotiveerd personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie ingenomen in heel West-Brabant. Als speerpunten hebben wij asbestverwijdering,  renovatiesloopwerken en kleine tot middelgrote totaal sloopwerken.

Wij beschikken als gerenomeerd bedrijf over de benodigde certificaten zoals SC 530 en VCA*. In het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in nieuw materieel en onze magazijnen zijn dermate vernieuwd dat wij onze werkzaamheden uitvoeren met de nieuwste technieken.

Graag maken wij een afspraak met u!

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.