Bouwsupport

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. heeft nog een andere belangrijke pijler: het leveren van bouw- en strippersoneel, ook wel bekend als bouwsupport. Dit omvat het verstrekken van gespecialiseerd personeel op uw bouwplaats voor bouw- en sloopwerkzaamheden waar uw eigen team mogelijk geen tijd voor heeft.

Dit kan onder andere bestaan uit het opruimen en netjes houden van uw bouwplaats, het uitvoeren van lichte sloop- en demontagewerkzaamheden, het afdekken van vloeren, het plaatsen van stenen met behulp van een verreiker, en meer. Uiteraard zijn de medewerkers van Van Caam voorzien van de vereiste certificeringen en VCA-certificaten om veilig te kunnen werken in de bouw- en sloopsector.

Bovendien kan het leveren van bouwsupport de druk op uw uitvoerder verlichten wanneer bouw- en sloopwerkzaamheden efficiënt worden uitgevoerd. Ons personeel is goed bekend met belangrijke aspecten zoals het scheiden van afvalstromen, wat verdere kostenbesparingen en milieuvriendelijke praktijken kan opleveren.

Sinds oktober 2021 maakt Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. deel uit van Sinkegroep uit Kruiningen. Deze overname was een strategische keuze voor Sinkegroep, vanwege de locatie en de toekomstvisie en koers van ons bedrijf. Dankzij de toegewijde inzet van ons personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie verworven in heel West-Brabant. Onze specialisaties omvatten asbestverwijdering, renovatiesloopwerk en de uitvoering van kleine tot middelgrote totaalsloopprojecten.

Als gerenommeerd bedrijf beschikken wij over de benodigde certificaten, waaronder het Procescertificaat Asbestverwijdering en VCA**. In het afgelopen jaar hebben wij aanzienlijk geïnvesteerd in nieuw materieel, en onze magazijnen zijn gemoderniseerd zodat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren met de nieuwste technieken.

Graag maken wij een afspraak met u!

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.