• ASBESTVERWIJDERING

    Van Caam heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in de ruimste zin van het woord. Van het verwijderen van asbest golfplaten daken tot het verwijderen van complete kelders in containment met gebruik van zuigwagens. Uiteraard is Van Caam in het bezit van het Komo proces certificaat Asbest verwijderen.

Asbestverwijdering

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken is gespecialiseerd in het verwijderen van asbest in de ruimste zin van het woord. Van het saneren van asbestgolfplaten daken tot het saneren van complete kelders in containment met gebruik van zuigwagens. Uiteraard is Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. in het bezit van het Komo proces certificaat Asbestverwijderen.

Wij hechten grote waarde aan juist en voldoende gekwalificeerd EIGEN personeel. Wij beschikken over 10 eigen DTA-A-ers en een dertig-tal ervaren saneerders. Er zijn bij ons dan ook 10 tot 12 ploegen per dag op pad. 

Asbestsanering vereist een zorgvuldige werkwijze. Een klein foutje kan immers grote gevolgen hebben. Als gecertificeerd bedrijf met gediplomeerde medewerkers is uw asbestsanering bij Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. in goede handen.

Het spreekt voor zich dat de asbesthoudende materialen in overeenstemming met de wettelijke voorschriften worden verpakt en afgevoerd. De asbest- saneringswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd inclusief de totale projectcoördinatie.