• OVER ONS

Over Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken

Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. is een bedrijf dat in december 2003 is voortgekomen uit de overname van Van Caam B.V. uit Kruisland. Door de toekomstvisie en koers van de twee nieuwe directeur-eigenaren, Jan Sonneveld en Jeroen Kouters, heeft het bedrijf in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt.

Mede dankzij de tomeloze inzet van gemotiveerd personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie ingenomen in heel West-Brabant. Als speerpunten hebben wij asbestverwijdering, de renovatiesloopwerken en de kleine tot middelgrote totaal sloopwerken.

Wij beschikken als gerenomeerd bedrijf over de benodigde certificaten zoals SC 530 en VCA*. In het afgelopen jaar hebben wij veel geïnvesteerd in nieuw materieel en onze magazijnen zijn dermate vernieuwd dat wij onze werkzaamheden uitvoeren met de nieuwste technieken.

Met de aanschaf van een nieuwe rupskraan, nieuwe mobiele kranen en bobcats die compleet uitgerust zijn met de modernste sloopaccessoires, daksnijders, vloer stripapparatuur en handzaagmachines is er niet één opdracht die wij niet aandurven.

Wij beseffen dat wij als hoofdaannemer of als onderaannemer op projecten, zorg moeten dragen voor goed gekwalificeerd personeel dat van aanpakken weet. Wanneer wij als onderaannemer aan het werk zijn, zijn wij een verlengstuk van dat bedrijf. We stellen dan ook alles in het werk, middels planningen en veelvuldig contact, zowel op de werkvloer als telefonisch en per e-mail, om een goed inzicht te krijgen in de werkzaamheden. Op deze manier houden we de tijdsplanning goed in de gaten.

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.