• OVER ONS

Over Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken

Sinds oktober 2021 maakt Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. deel uit van Sinkegroep uit Kruiningen. Deze overname was een strategische keuze voor Sinkegroep, vanwege de locatie en de toekomstvisie en koers van ons bedrijf. Dankzij de toegewijde inzet van ons personeel heeft Van Caam Asbestverwijdering en Sloopwerken B.V. een vooraanstaande positie verworven in heel West-Brabant. Onze specialisaties omvatten asbestverwijdering, renovatiesloopwerk en de uitvoering van kleine tot middelgrote totaalsloopprojecten.

Als een hoog aangeschreven onderneming kunnen wij met trots vermelden dat wij in het bezit zijn van alle vereiste certificaten, waaronder het Procescertificaat en het VCA**-certificaat. De afgelopen jaren zijn er aanzienlijke investeringen gedaan in nieuw materieel, en onze opslagfaciliteiten zijn grondig gemoderniseerd, zodat wij onze werkzaamheden kunnen uitvoeren met behulp van de allernieuwste technologische middelen.

Wij zijn ons terdege bewust van onze verantwoordelijkheid als hoofdaannemer of onderaannemer bij projecten en hechten veel waarde aan het inzetten van hooggekwalificeerd personeel met een hands-on mentaliteit. Wanneer wij fungeren als onderaannemer, beschouwen wij onszelf als een verlengstuk van de hoofdaannemer. Om een grondig begrip van de werkzaamheden te waarborgen, spannen wij ons tot het uiterste in, zowel op de werkvloer als via regelmatig telefonisch en e-mailcontact, ondersteund door nauwgezette planningen. Op deze wijze houden wij strikte controle over de tijdsplanning en voortgang van het project.

Contact opnemen met van Caam

Op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een reactie.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.